Ponedeljak 19.12.2016.
12:16
Tanjug

Gocić i Nikić pred spektakl na Tašmajdanu: Priznanje celoj generaciji

M. Todorović
Slobodan Nikić

- Nije baš svejedno. Osećam uzbuđenje i naravno da mi je drago što se sve ovo organizuje. Biće tu i za Bobana i za mene najdraži ljudi, prijatelji iz vaterpola, sigurno dan za pamćenje, događaj za čitav život - rekao je kapiten Gocić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Na njegove reči se nadovezao Nikić.

- Zovu me sa svih strana, pitaju za utakmicu. Imam tremu. U Beograd dolazimo u četvrtak i spremljen nam je čitav program. Još kada čujem ko će sve da bude na bazenu. Ovo je prilika da se kroz oproštaj nama oda priznanje i kompletnoj ekipi koja je ostvarila vrhunske rezultate. Mi smo samo bili njen deo.

Gocić i Nikić su debitovali u reprezentaciji 2002. godine kod selektora Nenada Manojlovića, Gocić je odigrao ukupno 362 utakmice, dao je 207 golova i osvojio 26 medalja, a Nikić je upisao 355 mečeva, 354 gola i osvojio rekordnih 29 medalja.

Manifestacija "Dan vaterpola" u okvirtu koje će se održati spektakl i oproštaj Gocića i Nikića zakazana je za petak od 18 časova na Tašmajdanu. Sav prihod od prodaje karata namenjen je u humanitarne svrhe za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

2024 © - Vesti online