Četvrtak 09.03.2017.
11:55
Tanjug, Vestionline

Junak Barsine pobede: Ovo se ne zaboravlja!

Reuters
Za istoriju: Pogodak Serđa Roberta

Posle ogromnih 4:0 u Parizu, Barselona je u revanšu uspela da slavi 6:1 i to sa tri gola u finišu, među kojima je Robertov u 95. minutu.

- Ne znam kako sam postigao gol, video sam da mi lopta dolazi i bacio sam se na nju... Kada je prošla liniju video sam da se svi raduju i da nije ofsajd, što je bilo veliko olakšanje. Momenat koji nikada neću da zaboravim - rekao je Roberto novinarima posle utakmice.

On je dodao da su svi iz Barselone verovali da mogu da nadoknade četiri gola iz prvog duela sa Parižanima.

- Zabrljali smo u Parizu, ali nijednog trenutka nismo gubili optimizam. Znali smo da će biti jako teško, ali ne i nemoguće, pokazali smo da smo sposobni da ostvarimo sve - poručio je desni bek Katalonaca, a po vokalu vezista.

Njegov saigrač Ivan Rakitić preokret Barselone uporedio je sa uspehom Nju Ingland Patriotsa u istorijskom Superbolu američkog fudbala ove godine.

- Još ne mogu da verujem, sve je neštvarno i ludo. Bilo je sjajno veče za nas i teško mi je bilo šta da kažem. Mnogi su sumnjali u preokret, ali smo ispisali istoriju. To je sport, videli smo kako je bilo na Superbolu, sada smo i mi to uradili - rekao je Rakitić.

2024 © - Vesti online