Sreda 03.05.2017.
14:39
Tanjug

Mašović napustio Čukarički i prešao u Briž

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
Erhan Mašović (beli dres) u duelu sa Videotonom u kvalifikacijama za Ligu Evrope prošlog leta

Mašović, koji je prethodne četiri godine proveo na Banovom brdu, a prema informacijama beogradskih medija, odlazi u Belgiju u transferu vrednom 1,6 miliona evra.

- Nama ovaj transfer nije neko veliko iznenađenje, radili smo na tome od novembra. Čukarički ima pravo na procenat od dalje prodaje, a o ciframa, iako će se verovatno pojaviti, ne mogu da pričam - rekao je Matijašević za sajt kluba.

Kako je naglasio, za Mašovića je bilo više zainteresovanih klubova iz Evrope, ali je Briž bio najkonkretniji.

- Vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović, potpredsednik Nenad Mirosavljević i ja smo se bavili time izvesno vreme. Uradili smo dobar posao iako nam rezultatski nisu bili bajni dani. Deveti smo na tabeli, ali tvrdim da naš klub funkcioniše najbolje u Srbiji. Priče rekla-kazala o puštanju utakmica i sličnim stvarima nisu tačne i ne zanimaju nas.

Mašović je u Čukarički došao u junu 2013, dve godine kasnije potpisao je profesionalni ugovor i debitovao za prvi tim 27. februara 2016. na utakmici protiv Radnika iz Surdulice (2:1), a baš protiv tog tima je odigrao poslednju utakmicu u dresu ekipe sa Banovog brda.

2024 © - Vesti online