Ponedeljak 22.05.2017.
21:11
B. B. - Vesti

Kosovar silovao sinovljevu devojku

pixabay.com
Sud u Cirihu osudio Kosovara

Nekoliko nedelja kasnije, on je u stan gde je ova devojka čekala dolazak svog mladića, a njegovog sina, doveo i dvojicu kolega sa posla koji su ponovo silovali devojku. Kako prenose švajcarski mediji, dok su se kolege smenjivale nad bespomoćnom žrtvom, optuženi je to posmatrao i masturbirao, a kada su završili svoj pir, presvukli su krvave čaršave i ostavili je samu u stanu.

Proces protiv silovatelja pokrenut je tek osam godina kasnije, kada je žrtva juna prošle godine svom novom dečku ispričala šta joj se tada dogodilo. On je uspostavio kontakt sa napadačevim sinom, koji je podneo krivičnu prijavu protiv svog oca. Osim za silovanje, oca je optužio i za porodično nasilje, jer je ovaj godinama tukao svoju suprugu i često pretio da će je ubiti.
Optuženi Kosovar je sve vreme poricao dela za koja ga terete.

- Sve je izmišljeno i laž. Pretpostavljam da je u pitanju zavera ostatka porodice, jer sin želi da otme moj novac i stan - izjavio je tokom suđenja Kosovar, čiji identitet nije otkriven.

Devojka koja je silovana je nakon zlostavljanja još četiri godine živela sa njegovim sinom u istom stanu i bila mu je kao ćerka, branio se on na suđenju.

Uprkos svemu, sud je poverovao izjavama devojke i osudio ovog manijaka na šest godina robije i novčanu kaznu od 20.000 franaka.

2024 © - Vesti online