Sreda 31.05.2017.
09:45 >> 12:37h
Vestionline

Reporteri "Vesti" na licu mesta: Vučić je naš spasitelj

D. Marković
Transparent podrške

Naš reporter sa lica mesta, Dušan Marković, zabeležio je okupljanje građana ispred Skupštine i u Pionirskom parku koji su nosili srpske zastave, a neki i zastave sa logom Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Novinarka "Vesti" Antonija Vučićević poslala je fotografiju pristalice Aleksandra Vučića, Marka iz Rušnja, koji je ispred Skupštine oduševljeno vikao: "Vučiću, ti si naš spasitelj".

Primetan je i bio veliki broj autobusa koji su dovezli pristalice SNS-a u Beograd, a koji su bili parkirani u Bulevaru Kralja Aleksandra.

Reporteka "Vesti" Antonija Vučićević razgovarala je sa okupljenim grupama građana iz Aleksinca, Niša, Knjaževca i Novog Sada. Svi oni su u Beograd došli organizovano i imaju tzv. vođe timova, a jedna od vođa je pred našom novinarkom vikala na svoju grupu da "moraju smesta da odu pred Skupštinu i skandiraju predsedniku".

Pre svih, u Dom Narodne skupštine stigao je budući generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković. 

Ispred zdanja Narodne skupštine od ranog jutra je raspoređen veliki broj policajaca. 

"Zid plača" ispred Doma Narodne skupštine, na kojem su bile fotografije poginulih i nestalih na Kosovu, sklonjen je i umesto njega su na metalnu ogradu stavljene srpske zastave. 

Preko puta Doma Narodne skupštine nalazi se veliki transparent "Beograd je za Vučića".

2024 © - Vesti online