Četvrtak 28.09.2017.
23:49
Vestionline

Šta je rekao Đukić posle bolnog poraza u Humskoj?

M. Todorović - Vesti
Nisu ga slušali igrači u nastavku: Miroslav Đukić, trener Partizana

- Neverovatna utakmica, odlično prvo i katastrofalno drugo. Posle penala i primljenog gola, nismo postojali. Totalno drugi Partizan. Sve se promenilo. Sve lopte smo pogubili. A kad nemaš loptu, onda ne možeš da pobediš.Ne mislim da smo se opustili na 2:0. Prvi primljeni gol psihički je loše uticao na nas. Pali smo, pojavio se strah da možemo da izgubimo utakmicu. To nas je sputalo i ušli smo u problem. Nismo uspeli da uspostavimo pas igru. U drugom poluvremenu smo brzo gubili loptu, to je glavni razlog što smo tako loše izgledali - rekao je Đukić i pojasnio zašto nije menjao, kada su kola kre nula nizbrdo.

- Isti igraći su odigrali vanserijsko prvo poluvreme, nije bilo potrebe da išta menjamo. Očekivali smo i da ekipa reaguje, ali nismo došli do igre. Nismo na poluvremenu ni razmišljali o onoj stativi i mogućem autogolu za 3:0. Izašli smo u drugom da igramo kao i prvo, hteli smo da budemo agresivni. Ne smemo da gubimo lopte u opasnim zonama pogotovo protiv ovakvih rivala kao večeras. Protivnik je to uspeo da kazni. To su bile početničke greške.

O šansama za nokaut fazu:

- Mi prvo treba da rešimo svoje probleme, da ne smemo da primimo tri gola, a onda da razmišljamo o rezultatima konkurenata u grupi - zaključio je trener crno-belih.

2024 © - Vesti online