Ponedeljak 30.10.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: V. Sekulić

Na njih ima ko da misli

V. Sekulić
Vuka Barbu sa sinom Savom

- Ne samo da nas je Stanka, ta divna duša, ponovo obradovala, jer na ovaj način bukvalno bdi nad nama i daje nam snagu da ne pokleknemo pred nedaćama, nego nas je silno usrećila i Danijela Radosavljević iz Beograda, poslavši paket pun slatkiša i tople garderobe za decu. Uz to, od nje je stigla i koverta sa kratkom porukom: "Draga Vuka, budite mi zdravi i veseli", a unutar tog pisamceta još 1.000 dinara. Bog blagoslovio našu dobru Stanku i Danijelu. Hvala im do neba, rasplakale su me svojom brigom i pažnjom! - rekla je Vuka Barbu, dodavši:

- Nažalost, mi smo trenutno svi prehlađeni. Trošna kuća u kojoj smo, jer nemamo kud, ne može da se zagreje ni uz konstantno loženje smederevca. Šporet je propao, ali tome najviše doprinose pukotine na udžerici kojih ima na sve strane. Zdravstveno stanje mi se generalno pogoršalo zbog ogromnog stresa koji doživljam svakodnevno, kako decu da sačuvam. Sava je za sada stabilno, ali u uslovima u kakvim živimo, ne znam šta nas očekuje. Svaku paru gledam da uštedim od dobrih ljudi za bilo kakvu nepredviđenu mogućnost i za to ogromnu zahvalnost dugujem svim dobrim ljudima koji su imali razumevanja za naše muke. Nikada nećemo zaboraviti sve što su učinili za nas i što nastavljaju da čine.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online