Petak 09.02.2018.
10:35
Tanjug, Vestionline

Vučelić: U Srbiji se namešta, zna to i UEFA

M. Todorović
Mora i da dokaže: Vučelić (desno) u razgovoru sa Miroslavom Đukićem

- Naravno da ima nečasnih radnji. Ne moram ja da znam da li ima nameštanja, vi (novinari) morate da znate. Ne možete da dokažete? Nije novinar tu da dokazuje, ali ako vidite ko se i na koji nacin povlači u igri, s kojim timom izlazi na utakmicu... Uostalom, znate kako će da se završi 50 odsto utakmica, naročito u drugom delu sezone - rekao je Vučelić novinarima na pripremama Partizana na Kipru, a prenosi Mondo.

On je medijima poručio da budu uporni i istražuju, čak i da se obrate UEFA ako imaju neka saznanja.

- Dovoljno je to što ljudi u UEFA znaju da se ovde namešta. Nikad UEFA nije odustala od tih upozorenja, poslala je pismo da je osam srpskih klubova označeno. Ako oni vide nešto, zašto ne bih i ja? - rekao je Vučelić i dodao da je spreman lično da pomogne u istrazi, ali ne dokazima, već indikacijama.

Pričao je i o tome da Partizan nije kriv u "ratu saopštenjima" sa Crvenom zvezdom, već da se samo branio, da su sudije i tereni loše u Superligi, kao i da ne veruje da izabranici Miroslava Ðukića ove sezone mogu da nadoknade zaostatak devet bodova.

- Teško ćemo do titule, kad se pogledaju svi elementi, ambijent i igru. Zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle sezone - kaže prvi čovek crno-belih.

2024 © - Vesti online