Nedelja 11.03.2018.
17:52 >> 23:34h
Vestionline

Zvezda se opet spotakla protiv Kruševljana: Napredak do boda u nadoknadi

M. Todorović
Nikola Eskić postiže izjednačujući pogodak

Malo je nedostajalo da se Zvezda revanšira za poraz u Kruševcu u prvom delu sezone. Vodila je do sudijske nadoknade, a onda je usledio šok. Prvo je Vukanović u 90. minutu pogodio stativu, a onda je minut kasnije Eskić savladao Borjana i postavio konačnih 1:1. Napredak je jedina ekipa koja je ove sezone u Superligi savladala Crvenu zvezdu.

Upravo zbog tog podatka je lider Superlige krenuo od početka agresivno i imao potpunu terensku inicijativu. Ipak, uprkos brojnim šansama mreža gostiju je mirrovala u prvom poluvremenu. Promena je usledila u nastavku kada je Krstičić u 52. minutu posle kornera šutirao sa 17 metara i pogodio mrežu. Sve je tada bilo idealno za crveno-bele, a onda su stvari krenule nizbrdo.

Prvo je u 76. minutu Vujadin Savić morao da napusti igru zbog problema sa mišićem desne butine. Fudbaleri Napretka su pokušali to da iskoriste i na kraju im se upornost isplatila.

Crvena zvezda - Napredak 1:1 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić.

Sudija: Majo Vujović.

Strelci: 1:0 Krstičić (52), 1:1 Eskić (90+1).

Žuti kartoni: Račić, Milijaš (Crvena zvezda), Ne. Petrović, Veskovac, Simonović (Napredak).

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić (od 76. Frimpong), Le Talek, Rodić, Račić (od 85. Jovičić), Krstičić, Milijaš, Milić (od 58. Adžić), Radonjić, Pešić.

Napredak: Ni. Petrović, Boranijašević, Simonović, Veškovac, Ne. Petrović, Kostić, Eskić, Ndiaje (od 62. Markovski), Vulić (od 64. Zec), Vukanović, Nikolić (od 83. Rušević).


 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE

90+3. minut - Kraj utakmice. Konačan rezultat 1:1.

90 +1. minut - GOOOOLLLLL 1:1, strelac je Eskić. Napredak je uspeo da izjednači, a samo minut pre gola je Vukanović pogodio stativu. 

76. minut - Prinudna izmena u Crvenoj zvezdi. Vujadin Savić je izašao zbog problema sa mišićem desne butine, a ušao je Frimpong.
65. minut - Posle gola je bila po jedna šansa na svakoj strani, a onda je usledio mirniji period.

52. minut - GOOOL 1:0 za Crvenu zvezdu, strelac je Krstičić. Posle kornera, lopta je došla do Krstičića koji je šutirao sa 17 metara i postigao drugi gol ove sezone.

46. minut - Nastavljena je utakmica. Nije bilo promena u sastavima timova.

45. minut - Kraj prvog poluvremena u kojem nije bilo golova.

38. minut - Odlična šansa za Zvezdu. Krstičić je šutirao sa 22 metra iskosa sa leve strane, ali je odlično reagovao golman Petović i izbacio loptu u korner.

34. minut - Nenad Milijaš je zapretio iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane sa 20 metara, ali je golman Nikola Petrović bio na mestu.

18. minut - Prva pretnja Kruševljana. Vukanović je prošao po levoj strani, šutirao, ali je Borjan dobro intervenisao i izbacio loptu u korner.

17. minut - I dalje se uglavnom igra pred golom Napretka, ali bez stopostotnih šansi.

6. minut - Potpuna inicijativa crveno-belih koji su do sada izveli već tri kornera, a gosti nijedan.

1. minut - Utakmica je počela. U Beogradu je danas topao dan, temperatura je čak 19 stepeni, pa se očekuje lep fudbal.   Zbog toga se i očekivalo da tribine stadiona budu punije.
2024 © - Vesti online