Utorak 13.03.2018.
01:30
A. Šišić - Vesti

Haljina na golo telo

pixabay.com

Malo malo, pa na crvenom tepihu paradira neka slavna dama kao do majke rođena. Tako je američka glumica Džejmi Aleksander pre nekoliko godina zapanjila svet kada je prošetala na premijeri filma "Tor" u crnoj toaleti Azaro Kotur s dubokim providnim delovima od tila koji su otkrivali da je ispod potpuno naga.

Da golotinja skreće pažnju reflektora shvatila je i holivudska glumica Mejtland Vord. Ona je navodno rekla da je mala crna haljina koja ima sa strane providne delove "tkanine" njen omiljeni odevni komad u kome se oseća veoma seksepilno, a uz to ne mora da razmišlja koju boju donjeg veša treba da obuče.

Soraja u trendu

Da je i u Srbiji ovaj trend nenošenja gaća uzeo maha pokazala je u poslednje vreme manekenka Soraja. Ona je nedavno na Instagramu postavila fotografije kratkih haljina koje sa strane imaju samo lance koji pridržavaju tkaninu, pa je jasno zašto ispod njih ne nosi veš.

Kada se brendirane toalete okače u garderober, u svakodnevnom životu gaće često ume da zaboravi i kontroverzna pevačica Majli Sajrus. Ona je više puta uhvaćena objektivom paparaca kako tokom izlaska iz kola ispod predimenzioniranog duksa nema apsolutno ništa. Nekoliko puta su fotografi uspeli da uslikaju i najslavniju selfi kraljicu Kim Kardašijan koja obavlja svakodnevne obaveze u preuskoj suknji preko kolena ispod koje nema donji veš.

Zli jezici na društvenim mrežama tada komentarišu da ova rijaliti zvezda ne zna da je tkanina njenih suknji takva da se pod svetlom blica ili jakim suncem u potpunosti providi. Drugi pak pišu na Fejsbuku da je tužno što se zna da Kim ulaže u svoj stajling i provodi satima u garderoberu da bi na kraju njene brendirane stvari pale u zaborav, a naga zadnjica došla u prvi plan.
 

2024 © - Vesti online