Utorak 13.03.2018.
13:42
Tanjug

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

M. Todorović
Trener Partizana Miroslav Đukić 

- Veoma bitna utakmica je ispred nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim takmičenjima idemo na njih - rekao je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru "Teleoptik". 

Trener crno-belih je potvrdio da sutra neće moći da računa na povređene defanzivce Bojana Ostojića i Milana Mitrovića, kao i na Zorana Tošića, dok je neizvestan Sejduba Sume. Prema Đukićevim rečima, Javor je odigrao odličnu utakmicu za vikend protiv Rada.  

- Poraženi su zbog grešaka, iako su pozadi čvrsti. Teško primaju golove i orijentišu se na kontranapade - istakao je Đukić i dodao da su njegovi izabranici vežbali penale, ali i izrazio želju da se meč reši mnogo ranije. 

On je pohvalio mlade snage, Armina Đerleka i Svetozara Markovića, koji su odigrali dobru utakmicu protiv Čukaričkog, istakavši njihov timski rad kao najveći adut. Naglasio je i da je cela ekipa izašla još jača iz krize slabih rezultata, ali i da se ne kaje zbog izgovorenih reči prethodne nedelje. 

- Ne kajem se zbog izgovorenih reči jer živim po pravilima poštenog čoveka koji se bori za istinu i pravdu i ne da na sebe. Međutim, da bi me razumeli, morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca - zaključio je Đukić. 

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 13 sati na stadionu u Ivanjici. 

2024 © - Vesti online