Sreda 16.05.2018.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: V. Sekulić

Nikako da svane

V. Sekulić
Zabrinuta za sina: Vuka Barbu sa Savom

U želji da što pre budu svoji na svome, Vuka se samoinicijativno i zadužila kod majstora koji su popravljali krov. Sada kada je došlo vreme da ih isplati, za ovu nesrećnu ženu nastale su nove nevolje.

- U kući smo ostali bez dinara i opet smo u velikim problemima. Svi nam kucaju na vrata, a ja nemam odakle da im platim. Kao što sam rekla, da sam mogla, verujte da bih najradije kupila kuću u koju ne mora da se uloži ništa, ali to nije bilo moguće. Znam da ću u nju i ubuduće morati da ulažem, ali bar deca i ja znamo da je naša i da nas niko ne može izbaciti na ulicu. Ipak, još nije gotovo, iako smo nadomak cilja. Odričem se svega i cele socijalne pomoći koju dobijam, ali ne vredi. Moja briga uveliko se odražava i na decu koja su zajedno sa mnom svašta preturila preko pleća. Da ne pričam o Savi za koga se borim, molim i nadam da će biti dobro, jer njegovi epi-napadi ne prestaju i moramo ponovo u prestonicu na preglede, a nemamo od čega. Nikako da nam svane i zato se iskreno nadam da će nam neko pomoći, u suprotnom sam Bog zna šta će biti sa nama. Nemamo na koga da se oslonimo, dobri ljudi su naša jedina uzdanica - zavapila je Vuka Barbu sa kojom možete stupiti u kontakt putem telefona na broj: 00381 60 300 64 02 i dogovoriti se oko načina dostave pomoći.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online