Utorak 05.06.2018.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Uz vas smo svim srcem!

Privatna arhiva
Borba za zdravlje: Nikola Stanišić

Jedan od njih je Nikola Stanišić (24) iz Perleza, koji bije ljutu bitku za zdravlje, boreći se protiv akutne limfoblastne leukemije u Flenzburgu. Uz novčani prilog stiglo je i kratko pismo u kome između ostalog piše:

"Šta poručiti ovom mladom čoveku, osim: 'Ne daj se Nikola, mi smo uz tebe!' Nadamo se da će istrajati u ovoj teškoj borbi i uskoro se vratiti normalnom životu."

Drugi prilog u istoj vrednosti (50 franaka), namenjen je porodici Darka Jelića iz sela Janturine na Pešteru uz nadu da će uz pomoć ljudi dobre volje konačno i njima "svanuti" i da će život nastaviti dostojanstveno.

"Videvši da mali Jelići u današnje vreme uče i rade domaće zadatke pod petrolejkom čovek ne može da ostane ravnodušan..." naveo je u pismu ovaj dobričina iz Švajcarske. Naravno, želja našeg čitaoca biće uskoro ispunjena, a njegova pomoć u rukama onih kojima je namenjena, o čemu će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online