Subota 02.10.2010.
18:48
Kurir rs

Ustašin bubnjar svira u Beogradu!

Tompsonov bubnjar stiže u Beogradsku arenu!
 


Zagrebačka grupa Parni valjak nije nastupala s ove strane Save pune 22 godine, a sada nam stižu sa sve bubnjarom koji svira sa Markom Perkovićem Tompsonom.

Damir Šomen palicama daje ritam pomenutom hrvatskom ultranacionalisti dok ovaj uz povik „Za dom spremni!“ peva: „Čujte, srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji!“ pred hiljadama ljudi koji ikonografijom uz obavezno slovo U veličaju zlikovce iz Drugog svetskog rata.

Zanimljivo je da na nedavnoj konferenciji Parnog valjka u srpskoj prestonici od svih članova benda jedino nije bio predstavljen bubnjar. Sada nam je jasno i zašto. Prvo smo pozvali portparola grupe Sagora Meškovića da proverimo ko će udarati u činele 16. i 17. oktobra u Beogradskoj areni.

- Bubnjar će biti Damir Šomen, koji nije u stalnom sastavu grupe, jer odskora svira sa njima. On je studijski muzičar, a osim sa Valjkom, nastupa još samo na nekim koncertima, pa ga zato i nismo javno predstavili u Beogradu - rekao je Mešković.

Međutim, kada smo ga pitali da li su članovi grupe svesni da sa sobom dovode čoveka koji nastupa sa Tompsonom, Mešković se, blago rečeno, pogubio.

- Oni uopšte ne znaju ko je on i na kakvim nastupima svira - počeo je da se najednom „vadi“ Sagor i nastavio drhtavim glasom:

- U stvari, više nisam ni siguran hoće li Damir dolaziti u Beograd, pošto postoji još jedan bubnjar čije ime nisam zapamtio. Moram da proverim sa grupom ko će od bubnjara definitivno nastupati sa njima u Areni.

Nakon našeg razgovora izgleda da se digla uzbuna. A onda je usledio Meškovićev poziv.
- Evo, sad sam se čuo s producentom i on mi je rekao da će bubnjar najverovatnije biti Dražen Šolt, umesto Damira Šomena - kao da je odahnuo dok je to izgovarao.

2024 © - Vesti online